-->

Monday, 26 December 2011

Bawal Plain

Heyyaa!!Mari2, akak2..Murah2 aja...Okay, kali ni De'anza restock lagi Bawal Plain. Kali ni De'anza Shop restock tudung ni from Bandung. Dah alang-alang memborong sana kan, dua kodi sekali angkut. So boleh pilih2 color yang ada. Harga pun lain sikit dan yang pasti kami cuba untuk sediakan material yang baik. Selamat bershopping.





  • RM8/pcs
  • For 2 pcs and above, RM7/each pcs
  • Above than 5 pcs, RM30 with FREE ONE!!!!!

Monday, 28 November 2011

Qaseh Lyla

Heyyaaaa! This time De'anza Shop ada stock baru. Sorry lambat upload sebab kesihatan yang tak mengizinkan. So, Qaseh Lyla sejenis tudung syria yang ready stock. Yang bestnya tudung ni, hanya sarungkan dan tidak ber-awning. Material yang sangat selesa, cutting yang sangat cun! Cuba satu mesti nak lagi! :)

Material : Cotton Indon
RM 23 (exclude postage)



QL 01


QL 02



QL 03



QL 04



QL 05


Tuesday, 11 October 2011

Bawal Crystal

Hai my dear.. Here are some other collections that we have. Baru habis edit, this time we only have 19 colors. Insyaallah, by time to time we will added macam-macam color lagi. 

RM 25/pcs (excluded postage)
DS Membership : 10% off

  

BW 1
BW 2 :: SOLD
BW 3 :: SOLD
BW 4
BW 5
BW 6
BW 7
BW 8 :: SOLD
BW 9
BW 10
BW 11
BW 12
BW 13
BW 14
BW 15
BW 16
BW 17
BW 18
BW 19

Sunday, 9 October 2011

Paisley Shawl

Heyya!!! Next collections are Paisly Shawl!! Design & color yang sangat menarik! Material soft, kelebaran lebih kurang 28 inch. Tak berat, tak jarang, sejuk bila memakai. 

RM 14 (exclude postage)
DS Membership : 10% off


PS 1 :: SOLD



PS 2 :: SOLD


PS 3 :: SOLD


PS 4


PS 5


PS 6 :: SOLD


PS 7


PS 8 :: SOLD


PS 9 :: SOLD

Hot Stuff Pashmina

Heyya!! Fuhhhhhh! Dah lama tak jumpa customer2 yg cunssss since I pun cuti rehat kan, study! So this time, I come out with new collection, as usual ready stock! I namakan HOT STUFF PASHMINA! Material cotton yang sangat soft, yang lebarnye lebih kurang 28 inch!Sangat selesa pakai, tak tebal tapi still tak jarang!  
Scroll down to take a look variety of color & design that we have!

RM 12 (exclude postage)
DS Membership : off 10%




HT 1 :: SOLD


HT 2 :: SOLD


HT 3 :: SOLD


HT 4 :: SOLD


HT 5


HT 6 :: SOLD


HT 7 :: SOLD


HT 8 :: SOLD


HT 9


HT 10 :: SOLD